Gitte Broström

Tag hånd om dit velvære

Smertebehandling, unik og smertefri.

Behandling med dybdevarme og laserlys.

Ny kombinations-behandling med dybdevarmeterapi og laserlys, som tilsammen giver en optimal og hurtig heling af skader på muskler, led og væv. Behandlingen bruges i dag bl.a. af mange sportsklubber, på topidrætsplan, hvor spillerne behandles både forebyggende, efter skader og under genoptræning.

Ansigtssmerte, nakkesmerte, skuldersmerte, albuesmerte, håndledssmerte, hoftesmerte, knæsmerte, fodsmerte ja alle former for smerte i muskler og led kan behandles. Reducerer healingstiden fra uger til dage.

Fjerner hævelser og blodsamlinger. Styrker immunforsvaret. Bekæmper betændelsestilstande. Igangsætter cellernes funktioner. Øger blodgennemstrømningen

Dybdevarme med Skanlab 25 Bodywave®
Skanlab 25 Bodywave® er et norsk udviklet behandlingsapparat baseret på kondensator metoden (langbølgeapparat 1 MHz) og bruges i dag af over 3000 klinikker, primært i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Behandlingsmetoden er især udbredt til behandlling på idræts og sportsskader indenfor top-idrætsverden! Behandlingen er hurtigt og effektiv, da en behandling normalt kun tager 3 – 6 minutter. 

Skadesområdet lokaliseres og behandles med Skanlab 25 Bodywave®
I løbet af kort tid opstår der en lokal og optimal dybdevarme i området, som bevirker en kraftig øget blodgennemstrømning og afslapning i musklerne. Der føles hurtigt en behagelig varme i det behandlet område og allerede en reduceret smerte og øget bevægelighed! 

Direkte skadesbehandling med Laserterapi
Skadesområdet behandles nu med en kraftig stationær laser, for at overføre en stor laserenergimængde direkte til skadesområdet. Derved aktiveres cellernes funktioner, affaldsstofferne frigives og iltoptagelsen sker nu direkte fra det friske blod, som dybdevarmeterapien har tilført området. 

Efter behandling med laserterapi føles der stadigvæk en behagelig varme i området, og nu også en kraftig reduceret smerte og øget bevægelighed.